Change the assertive sentence to interrogative

Change the assertive sentence to interrogative;

1) It was a great sight.

Ans: Wasn’t it a great sight?

2) No one can tolerate this.

Ans: Who can tolerate this?

3) Nobody salutes the setting sun.

Ans: Who salutes the setting sun? / Does anybody salute the setting sun?

4) Gulliver could hear his watch ticking in his pocket.

Ans: Couldn’t Gulliver hear his watch ticking in his pocket?

5) It is useless to cry over spilt milk.

Ans: Isn’t it useless to cry over spilt milk?

6) The beauty of nature is beyond description.

Ans: Isn’t the beauty of nature beyond description?

7) Everybody has heard of Darwin.

Ans: Who doesn’t have heard of Darwin? / Who hasn’t heard of Darwin?

8) He has his dinner at seven every evening.

Ans: Doesn’t he have his dinner at seven every evening?

9) I told him to practice regularly.

Ans: Didn’t I tell him to practice regularly?

10) Virtue has its own reward.

Ans: Doesn’t virtue have its own reward?

Change the assertive sentence to interrogative

Related posts